Eerste lichting succesvolle studenten verlaat Innovatiehub Tubbergen

Foto: Innovatiehub Tubbergen

Ruim 5 maanden geleden begonnen de allereerste studenten, 8 in totaal, binnen Innovatiehub Tubbergen aan hun stage- of afstudeeropdracht.

Van marktonderzoek, optimalisatie van plannings- en overdrachtsprocessen en onderzoek naar ISO 29001 tot het ontwikkelen van monitoringssystemen en tools die duurzaamheid inzichtelijk maken. Bewezen is dat dit alles mogelijk is binnen de 4 aangesloten bedrijven van Innovatiehub Tubbergen: Kamphuis, Loohuis Installatietechnieken, Bouwmetaal en Loohuis Communicatie & Beveiliging geven studenten de kans om te werken aan uitdagende vraagstukken die voortkomen uit het werkveld.

Jort Kuipers (Fleringen), Nick Wolt (Weerselo), Benjo Bos (Albergen), Twan Ophof (Geesteren), Lars Boerrigter (Tubbergen), Freek Tijink (Denekamp), Bram Zanderink (Denekamp) en Rik Lohuis (Almelo) hebben de uitdagingen met beide handen aangegrepen. Dat heeft z’n vruchten afgeworpen. De 3 stagiaires hebben hun stageperiode succesvol afgerond en de 5 afstudeerders zijn allen geslaagd voor hun opleiding, waarvan 4 voor technische bedrijfskunde en eentje voor IT-service management. Een prachtig eindresultaat, waarbij ook nog eens voor 3 van hen een (bij)baan uit voort is gekomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen