Jong Nederland Harbrinkhoek voor de 25e keer naar de Ardennen

Afgelopen week is Jong Nederland Harbrinkhoek voor de 25e keer een kleine week naar de Belgische Ardennen geweest.

Tijdens dit kamp ondernemen de seniorendames en -heren met hun leiding allerlei leuke activiteiten in de mooie omgeving. Enkele zaken die ze tijdens deze week hebben kunnen doen zijn: een dropping, een bezoek aan het Belgian War Museum in Bastogne, een dagje survivallen met klimbruggen en touwbruggen, een bezoek aan de grotten van Remouchamps en een dagje mountainbiken. Mede dankzij de jaarlijkse eier- en autowasactie kunnen zij zoveel leuke dingen realiseren.

Voor de jongens en meiden op de foto was dit het eerste jaar dat ze meegingen en verbleven op camping Pont de Bergueme. Het fantastische weer werkte natuurlijk mee aan hun onvergetelijke ervaring.

Voor de 25e keer mee

Wat het extra bijzonder maakte deze keer was dat Barry Telgenhof Oude Koehorst ook voor de 25e keer mee was op dit kamp. Hij is ook al lange tijd leider bij de club en heeft zich meerdere jaren voor het bestuur ingezet. Het is dan ook een hele prestatie als iemand zich 25 jaar vol overgave als vrijwilliger inzet voor Jong Nederland Harbrinkhoek.

Op naar het 26e Ardennenkamp, wat volgend jaar zal plaatsvinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen