Parkeerplaatsen in weiland vanwege bouwprojecten Eeshoflaan en Sportlaan

Weiland naast Sportlaan in Tubbergen
Weiland naast Sportlaan in Tubbergen
Foto: Google Maps

Op de terreinen gelegen aan de Eeshoflaan en de Sportlaan te Tubbergen is en wordt druk gesloopt en gebouwd door TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), Zorggroep Sint Maarten en Aveleijn.

Samen werken de zorgorganisaties aan toekomstbestendige voorzieningen die bijdragen aan de kwaliteit van leven bij hun bewoners. Om de overlast van deze bouw tot een minimum te beperken, hebben de organisaties samen met betrokken partijen besloten een tijdelijke bouwinrit en parkeervoorziening te creëren.

Vanaf week 35 (27 augustus t/m 2 september) zullen in het weiland aan de Sportlaan 42 parkeerplaatsen gecreëerd worden. Ook zal dit weiland als bouwinrit dienen. Op deze manier willen TMZ, Zorggroep Sint Maarten en Aveleijn bijdragen aan een veilige en leefbare woonomgeving tijdens de bouwwerkzaamheden. “Het zal helaas niet altijd en overal lukken om overlast te voorkomen, op voorhand onze excuses voor de eventuele ongemakken die ontstaan.”

Nieuwbouw

In mei 2018 heeft Zorggroep Sint Maarten op locatie de Eeshof de nieuwbouw in gebruik genomen. Deze nieuwbouw ten behoeve van verpleeghuiszorg biedt 48 plaatsen. Tevens wordt de Havezate gebruiksklaar gemaakt als centraal punt voor zorg, behandeling, dagbesteding, restaurant, vergaderingen en kapelbezoek.

TMZ is bezig met de nieuwbouw van een locatie met 55 plaatsen ten behoeve van verpleeghuiszorg en Aveleijn werkt voor 24 cliënten met een verstandelijke beperking aan de vervangende nieuwbouw van De Wiekhof; de bouw van de nieuwe Wiekhof start naar verwachting omstreeks week 49 (3 t/m 9 december).

Daarnaast ontwikkelen TMZ en Aveleijn samen een dagbestedingslocatie welke rond de zomer van 2019 in gebruik wordt genomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen