Mensen op wachtlijst voor stijf uitverkocht Preuv’n op de Broenehaar

Organisatie van Preuv'n op de Broenehaar
Foto: Mark Mensink

Alle kaarten voor het komende zaterdagavond te houden evenement Preuv’n op de Broenehaar zijn uitverkocht en er staan zelfs mensen op een wachtlijst.

De werkgroep Economie, Recreatie & Cultuur (onderdeel van Mijn Langeveen/Bruinehaar 2030) had er niet van durven dromen dat de kaartverkoop zo hard van stapel zou gaan lopen en is dan ook erg tevreden. Het is daarnaast bijzonder te noemen dat er zoveel lokale ondernemers wat kunnen betekenen voor dit evenement. De aardappelen komen bijvoorbeeld van de bedrijven Schrage en Geerdink, ook gelegen in Bruinehaar. De oesterzwammen komen van het bedrijf Geerink, gelegen te Langeveen. Het vlees komt van de familie Neurink, gelegen te Bruinehaar welke een bijzonder vleesras voert: Blonde d’Aquitaine. Het pluimveebedrijf Oude Kotte te Geesteren zal ook met zijn aanbod van kipproducten niet ontbreken. Zelfs de producten uit de moestuin van de familie Bels (Bruinehaar) staan die avond tijdens het buffet opgesteld.

“We hopen hiermee een mooi gevarieerd aanbod te creëren  van eerlijke streek gerelateerde producten” aldus Danielle Reekers namens de werkgroep in samenwerking met restaurant Waaijer. De spreekstalmeester heeft de schone taak wat over de producten te vertellen. Een lokale cabaretier sluit af met een mooi verhaal.

De laatste feiten op een rijtje

Op zaterdagavond 22 september wordt Preuv’n op de Broenehaar georganiseerd bij de familie Smelt, woonachtig aan de Gravenlandweg 17 te Bruinehaar. Vanaf 17.30 uur kunnen de gasten worden verwelkomd en om 18.00 uur wordt het buffet geopend.

Op vertoon van een toegangsbewijs/e-ticket kan een gast naar binnen. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

Reacties

article
62099
Alle kaarten voor het komende zaterdagavond te houden evenement Preuv’n op de Broenehaar zijn uitverkocht
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20180918/mensen-op-wachtlijst-stijf-uitverkocht-preuvn-op-broenehaar/
2018-09-18T09:45:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/08/10182250/IMG_20180810_163900.jpg
Nieuws