Oude bolides zover het oog reikt bij restaurant Jan Steen

De laatste Oldtimerdag van het seizoen is weliswaar al ten einde, de blik richt zich alweer op volgend jaar.

Oud, maar niet versleten. Dat lijkt het levensmotto van iedere oldtimerliefhebber. En daar zijn er meer van dan menigeen denkt. Bovendien zijn ze lang niet allemaal zelf ‘op leeftijd’. Naast hun gezamenlijke passie voor oude vierwielers delen de liefhebbers graag hun kennis en kunde met anderen, zeker als dit gecombineerd kan worden met een hapje en een drankje.

Iedere twee weken op zondag, in de maanden van mei t/m september, komt zo een hele groep fanatieke ‘petrolheads’ (tussen 11 en 15 uur) bijeen. Dat zal volgend zomer niet anders zijn, vertelt organisator Erwin Nieboer. “Iedereen is hier van harte welkom om zijn of haar bolide hier te showen. Of om alleen te kijken.” De laatste dag werd ditmaal afgesloten met een taxateur die een aantal klassiekers op waarde getaxeerd heeft.

Voor clubs bestaat ook de mogelijkheid om vanaf Jan Steen in Heino via een indrukwekkende route naar de Tubbergse vestiging te rijden. Dat traject is bijvoorbeeld door de Opelclub gereden en de deelnemers werden na afloop op een uitgebreid diner getrakteerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen