Nieuw seizoen jongerentheatergroep Concordia uit Albergen

Foto: Tine Rikhof

Het seizoen voor de jongerentheatergroep van Concordia gaat weer van start.

Deze groep is een onderdeel van muziek- en toneelvereniging Concordia in Albergen. Er wordt gerepeteerd in het eigen clubgebouw bij sporthal De Danne. Onder deskundige en ervaren begeleiding van de regisseurs Dimph Kooistra en Joke Cedee zijn de jongeren wekelijks bezig met allerlei oefeningen om de basisvaardigheden van het theaterspel onder de knie te krijgen. Dit alles in een plezierige sfeer met aandacht voor ieder individu.

De groep bestaat uit jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot 18 jaar uit de gehele gemeente Tubbergen. “Jezelf kunnen en durven presenteren’ is van groot belang om deel uit te maken van de maatschappij. Op school, in sociaal gezelschap of in het kader van zelfstandig functioneren. Het keert telkens weer terug. Het mooie van het deelnemen aan deze groep is dat dit spelenderwijs verder ontwikkeld wordt”, vertellen de regisseurs. Ieder seizoen wordt er toegewerkt naar een voorstelling of presentatie voor publiek.

Er zijn momenteel weer enkele plekken vrij voor jongeren die belangstelling hebben. Hiervoor is geen ervaring nodig. Eerst mag er vrijblijvend enkele keren meegedaan worden. Voor informatie en aanmelding kan er contact worden opgenomen met de regisseurs via de mail: [email protected].

Reacties

article
62417
Het seizoen voor de jongerentheatergroep van Concordia gaat weer van start. Deze groep is een
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20180927/nieuw-seizoen-jongerentheatergroep-concordia-albergen/
2018-09-27T15:59:08+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/09/03190150/20180708_1418431.jpg
Nieuws