Auto Haarhuis door BOVAG verkozen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

Hans en Gerard Haarhuis
Foto: BOVAG

De titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 is gewonnen door Auto Haarhuis uit het Overijsselse Geesteren.

Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein werd het bedrijf van de broers Gerard en Hans Haarhuis door de vakjury tot winnaar gekroond. De andere finalisten waren De Dames van Hurkmans uit ‘s-Hertogenbosch en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s uit Helmond.

De vakjury looft de gebroeders Haarhuis onder andere voor de smaakvolle presentatie van hun bedrijf. “Er is goed nagedacht over details in het mooie en verzorgde pand. Auto Haarhuis biedt daarnaast een uitgebreid dienstenpakket en heeft de faciliteiten om ook aan moderne voertuigen alle noodzakelijke werkzaamheden te verrichten. De ondernemers zijn praktisch en opportunistisch, maar hanteren ook een adaptieve bedrijfsvoering door een grondige oriëntatie op de markt. Er wordt gestuurd op cijfers en de keuzes die worden gemaakt zijn goed onderbouwd. Auto Haarhuis is klaar voor de toekomst.”

Voorbeeld voor de branche

Auto Haarhuis is de opvolger van Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge die vorig jaar met de titel aan de haal ging.

De verkiezing BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Ondernemers konden zichzelf aanmelden of voorgedragen worden door collega’s en experts, waarna de vakjury een eerste schifting hield en de voornaamste kandidaten onderwierp aan een intensieve schouwing, mystery mails, -calls en -bezoeken én pittige gesprekken.

'

Reacties

article
62622
De titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 is gewonnen door Auto Haarhuis uit
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20181010/auto-haarhuis-bovag-verkozen-tot-onafhankelijk-autobedrijf-jaar/
2018-10-10T08:14:15+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/07/21085436/Haarhuis.jpg
Nieuws