Jeugd slaat massaal aan het verbinden in Manderveen

Afgelopen zaterdag werden in het Manderveense Kulturhus honderdduizenden verbindingen gelegd, met plastic speelsteentjes welteverstaan.

Een hele middag bouwen met verschillende soorten LEGO, DUPLO, Light STAX was voor in totaal 72 kinderen een goede start van de herfstvakantie.

Logischerwijs was er veel grut uit Manderveen aanwezig, maar zeker ook van daarbuiten: Oldenzaal, Ootmarsum, Geesteren, Tubbergen en Langeveen. Voor een schamele €3 mochten deze kinderen naar hartenlust bouwen, een LEGO-verrassing maken én vervolgens meenemen.

In de gymzaal was er een gezellig samenzijn, blikt medeorganisator Joyce De Witte-Paus terug. “Als je ziet dat de kinderen die de hele middag spelen ook ouders, grootouders en andere familieleden met zich meetrekken, merkt je pas welke verbindende factor dit evenement heeft. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de middag en de opkomst. Daarbij is er grote dank voor de vrijwilligers die elke keer maar weer bereid zijn om mee te werken. De goede opkomst is een duidelijk signaal voor de werkgroep om zeker nog niet te stoppen met dit evenement.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen