Sharon zamelt geld in voor KWF met plattelandskalender

Foto: Dominique Zange

Sharon Snijders uit Geesteren is komend jaar wederom te bewonderen in een jaarkalender.

Het zal de derde keer zijn dat de regelmatig sexy poserende Sharon (21) in een kalender staat. Eerder sierde ze de welbekende Boerinnenkalender, die ieder jaar als ode aan het plattelandsleven uitgegeven wordt, en een uitgave van een agrarisch toeleverancier.

Ditmaal is ze gevraagd voor de Full Pull, een kalender met nadruk op landbouwmachines en de trekkertrek. Sharon is zelf ook regelmatig deelnemer van dergelijke wedstrijden, rijdend in een krachtige tractor.

KWF

De opbrengst van de kalenderverkoop gaat elke keer naar het KWF Kankerfonds, dat geld inzamelt voor onderzoek naar deze vaak dodelijke ziekte. Sharon heeft ook van dichtbij meegemaakt welke impact zoiets heeft.

Signeren

Voor het eerst wil Sharon eigenhandig de kalenders aan de man brengen, bijvoorbeeld tijdens agrarische evenementen of foto- en signeersessies met haar bewonderaars.

Wie de plattelandskalender met daarin deze Geesterense alvast op de kop denkt te tikken, komt nu nog bedrogen uit. In het voorjaar is Sharon’s fotoshoot en pas in de loop van 2019 komt deze op de markt.

Reacties

article
64460
Sharon Snijders uit Geesteren is komend jaar wederom te bewonderen in een jaarkalender. Het zal
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20181215/sharon-zamelt-geld-in-voor-kwf-met-plattelandskalender/
2018-12-15T14:03:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/12/14163228/Sharon-Snijders-Dominique-Zange.jpg
Nieuws