Ter Beek viert het 90-jarig bestaan met een reünie voor vakantiegangers

Peggy Nolte-Ter Beek en Hans Nolte
Foto: Mark Mensink

De vakantievoorpret kan beginnen tijdens de Open Huisdagen van Ter Beek Reizen, die dit jaar extra speciaal zijn vanwege het naderende jubileum.

De reisorganisatie nodigt vakantieliefhebbers van harte uit om op donderdag 17, vrijdag 18 of zaterdag 19 januari kennis te maken met het gevarieerde reisaanbod bestaande uit musical- en muziekreizen, vakantiereizen per bus, vliegreizen en dagtochten.

Het familiebedrijf uit Tubbergen viert dit jaar het 90-jarig bestaan en daarom krijgen gasten van de open dagen bij een boeking van een meerdaagse reis een speciaal presentje aangeboden, een cadeau dat uitstekend van pas komt tijdens een bus- of vliegreis.

Vertrouwen staat voorop

Wie kennis neemt van het reisprogramma van de touroperator merkt dat de reizen geheel verzorgd zijn. De genoemde excursies zijn inclusief, evenals de entrees en het verblijf in uitstekende hotels die allemaal een beoordeling van 8 of hoger scoren op de door reizigers bejubelde website Booking.com. “Het vertrouwen staat voorop; onze reizigers weten dat een reis bij Ter Beek Reizen in vertrouwde handen is en de prijs glashelder”, laat eigenaar Hans Nolte weten. “We vragen géén aanbetaling, geen bijkomende kosten voor excursies en berekenen géén reserveringskosten. Daarnaast zijn we aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden. Deze stichting staat garant voor de door de consument vooruitbetaalde reisgelden. Wij kunnen de reizigers niet genoeg op het hart drukken hoe belangrijk dit is en dat ze het altijd moeten controleren voordat men een reis boekt.”

Terug in het reisprogramma

De rondreis naar St. Petersburg, Stockholm en Helsinki is één van de opvallendste in het reisprogramma van ter Beek Reizen. Een indrukwekkende 11-daagse rondreis naar de stad van tsaren en tsarina’s, immense paleizen, gigantische kathedralen en geliefde musea. De route is niet onbekend bij de medewerkers van ter Beek. Ook in 2009 en 2010 is deze reis door hen met succes uitgevoerd.

Primeurs

Uiteraard kent het reisprogramma ook de nodige primeurs zoals een rondreis door het schilderachtige Wales en het authentieke Griekenland. Laatstgenoemde is een vliegreis waarbij de gasten overnachten in 4 en 5-sterren hotels, kennis maken met de geboorteplaats van de Olympische Spelen, de ‘heilige rots’ Akropolis, de woeste schoonheid van de kustlijn op het eiland Evia en de gemoedelijke sfeer in de idyllische straatjes van Plaka.

‘Gemütliche muziekreizen’

Ook muziekliefhebbers zijn bij de Tubbergse busreisorganisatie aan het juiste adres. Wat dacht u van een concert van de mateloos populaire Andrea Berg bij haar thuis in Aspach, Oostenrijkse gezelligheid tijdens de Musikantenparade in Tirol, romantische klanken tijdens een optreden van André Rieu & het Johann Strauss Orkest in Wenen of Keulen of een reis naar het Open Air concert van de Kastelruther Spatzen in Zuid-Tirol.

Azoren

Het aanbod volledig verzorgde vliegreizen is uitgebreid met een paradijselijke bestemming, een schitterende 10-daagse reis ‘eilandhoppen’ op de Azoren. Natuurlijk kent ook deze vliegreis evenals alle vliegreizen bij Ter Beek Reizen, een continu reisbegeleiding en worden de gasten van begin tot eind vergezeld en begeleid door een deskundige medewerker.

Gezellige reünie

Sinds in 2003 het ruime, moderne kantoorpand aan de Uelserweg in Tubbergen werd betrokken is de belangstelling voor de Open Huis dagen jaarlijks toegenomen. Volgens Peggy Nolte-Ter Beek, de derde generatie van het Tubbergse familiebedrijf, krijgen de Open Huis dagen steeds meer het karakter van een reünie. “Veel mensen die een meerdaagse reis met ons hebben gemaakt komen elkaar dan tegen en kunnen gezellig bijpraten onder het genot van een kopje koffie met cake.” Ze vervolgt: “De interesse voor de Open Huisdagen groeit nog altijd. Mensen worden gemiddeld genomen ouder, zijn flexibeler en op reisgebied breder geïnteresseerd dan pakweg tien jaar geleden. Voor wat betreft de busreizen zijn het voornamelijk 50-plussers die daarvoor kiezen.”

Tijdens de drie Open Huisdagen worden doorlopend presentaties gehouden en filmpjes vertoond van de verschillende reizen uit het aanbod. En natuurlijk zijn de chauffeurs/reisleiders aanwezig om bezoekers persoonlijk te informeren en kennis te laten maken.

Twente

Omdat gasten weten wat ze kunnen verwachten bij Ter Beek Reizen, boeken veel klanten vaak jaren achtereen een (bus)reis bij ter Beek Reizen. Het overgrote deel van de klanten is afkomstig uit Twente. “Onze klanten vinden dat prettig. Het geeft een gevoel van Tukkers onder elkaar”, vertelt Peggy. “We hebben dan ook alleen opstapplaatsen in Twente: Tubbergen, Almelo, Hengelo, Enschede en Oldenzaal. Onze chauffeurs hoeven dus niet eerst het halve land door te rijden voordat ze op weg kunnen naar de uiteindelijke bestemming. Wij kunnen op die manier ook in één dag naar Oostenrijk rijden.”

De persoonlijke begeleiding gedurende de reis en op de plaats van bestemming door chauffeurs en/of reisleiders wordt volgens Peggy door de klanten heel erg op prijs gesteld. “Wij willen graag een langdurige relatie met onze klanten aangaan. Voorwaarden daarvoor zijn een uitstekende kwaliteit, een interessant reisprogramma, een fijne sfeer en een eerlijke en helder gecommuniceerde prijs. Alles moet gewoon tip top in orde zijn.”

Overigens kunnen klanten bij een vliegreis van Ter Beek Reizen precies dezelfde persoonlijke begeleiding verwachten als bij een busreis. Dat komt vooral door de continu reisbegeleiding door een medewerker. De voortdurende reisbegeleiding vanaf het instappen in Twente op de eerste reisdag tot aan het uitstappen op de laatste reisdag maakt het Tubbergse touringcarbedrijf en reisbureau tot een unieke speler in de wereld van de vliegreizen.

Breed reisaanbod

Tijdens de Open Huisdagen kunnen belangstellenden niet alleen hun licht opsteken over het aanbod van bus- en vliegreizen, maar ook over het brede aanbod van dagtochten en busreizen naar musicals als Soldaat van Oranje en MAMMA MIA. Ook is er een ruim aanbod op het gebied van concerten naar bijvoorbeeld Marco Borsato, Andrea Berg en André Rieu. Voor verenigingen, bedrijven en andere vaste groepen zijn er tal van mogelijkheden waarbij de dagtocht- of meerdaagse reisprogramma’s exact worden afgestemd op de wensen van de groep.

De Open Huisdagen vinden plaats op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019, van 9.30 tot 17.30 uur.

Reacties

article
64995
De vakantievoorpret kan beginnen tijdens de Open Huisdagen van Ter Beek Reizen, die dit jaar
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20190111/ter-beek-viert-90-jarig-bestaan-met-een-reunie-voor-vakantiegangers/
2019-01-11T15:12:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2019/01/11151026/IMG_20190111_144832-e1547215892679.jpg
Nieuws