Grote opkomst bij nieuwjaarsreceptie BGT

Maar liefst 110 ondernemers waren dinsdag bij de nieuwjaarsreceptie van ondernemersplatform Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT).

Het bestuur van BGT blikte terug op een mooi en actief 2018, maar ook alvast vooruit naar 2019. En met Dirk Scheringa als spreker was er genoeg om over na te kletsen bij de borrel.

De ondernemers, afkomstig uit de gehele gemeente Tubbergen, kwamen bijeen bij Kampkuiper in Harbrinkhoek. Het bestuur trapte de avond af met een woordje waarbij in een interactieve enquête de leden om hun mening werd gevraagd. Waar moet de BGT voor staan? En wat moet de BGT doen en organiseren voor haar leden? Het clubbestuur inventariseert de binnengekomen reacties en komt hier binnenkort bij haar leden op terug.

Dirk Scheringa

Als bekende spreker was Dirk Scheringa uitgenodigd. Scheringa is een Nederlands zakenman en voormalig politieman, politicus en sportbestuurder. Interviewer Eddy van der Ley liet Scheringa vertellen over zijn ervaringen. Een bewogen spreker, niet bij eenieder even geliefd. Maar juist dat gaf weer iets om over na te praten bij de daaropvolgende borrel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen