Eigen opbouw- en opstelterrein voor carnavalsoptocht van Geesteren

Foto: Papsleef'n

Voor het eerst in de geschiedenis kunnen de deelnemers aan de carnavalsoptocht van Geesteren gebruikmaken van een eigen opbouw- en opstelterrein.

De locatie is beschikbaar gesteld door ondernemer Ben Lenferink, zo laat de organiserende carnavalsvereniging Papsleef’n weten. Alle deelnemende praal- en prinsenwagens nemen hier hun positie in en kunnen er veilig hun wagens opbouwen.

Het betreden van het opstel- en opbouwterrein kan alleen maar met een speciaal entreebandje en is niet voor het publiek toegankelijk.

44 wagens

De alom bekende Papsleef’ndag wordt gehouden op zondag 3 maart 2019. De optocht start – zoals altijd – op het carnavalstijdstip 11:11 uur ter hoogte van de basisschool aan de Vriezenveenseweg. Na de hofauto van prins Paul de tweede en adjudant Bart komt muziekvereniging St. Caecilia met haar carnavaleske uitstraling en muzikale klanken langs.

In totaal hebben zich 44 praalwagens opgegeven.

Na afloop van de optocht om 15:30 uur de prijzen bekend van de een- t/m zeslingen, basisschooldeelnemers, geinprijs, route en aanmoedigingsprijs bij residentie Erve Kampboer. Om 16:30 uur zullen de prijzen van de grote wagens, kleine carnavalswagens en grote loopgroepen bekend worden gemaakt in de residentie, zaal Kottink.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen