De Haambengels gaat over naar kinderopvang Bambino

Kinderopvang De Cirkel gaat stoppen met het aanbieden van buitenschoolse opvang in Mariaparochie.

Gelet op de omvang van Mariaparochie en de nauwe samenwerking met school, kinderopvang en peuteropvang is ervoor gekozen deze activiteiten over te dragen aan de collega-kinderopvangorganisatie in deze gemeenschap: Bambino.

Bambino biedt nu al kinderopvang in Mariaparochie, Albergen, Langeveen en Reutum. Bambino zal per 1 mei aanstaande BSO De Haambengels gaan exploiteren. “De pedagogische visie en werkwijze van Kinderopvang Bambino sluit goed aan op die van kinderopvang De Cirkel. Kinderen gaan met veel plezier naar deze opvang. Het voelt derhalve goed de opvang aan hen over te dragen” aldus Cecile Hampsink, regiodirecteur van De Cirkel.

Karin Stroot en Bernadette Haarhuis, directie Bambino: “Bambino is verheugd dat de Cirkel met vertrouwen locatie De Haambengels in Mariaparochie aan onze organisatie over wil doen. Wij gaan er, samen met ons team, voor zorgen dat kinderen met evenveel plezier als  voorheen op De Haambengels komen zodat ouders met een gerust gevoel hun kind(eren) bij ons kunnen brengen. Eind april zal er voor ouders en kinderen een open huis gehouden worden.”

Alle medewerkers en ouders zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen