Pin’n verbranden de bok op feestelijke wijze

Afgelopen week kwam er na vele feesten en activiteiten een einde aan de carnavalsperiode.

Traditiegetrouw werd het bokverbranden gehouden op de dinsdagavond na het carnavalsweekend. Alle leden van carnavalsvereniging de Pin’n en alle personen die hun steentje hebben bijgedragen tijdens het carnaval in Reutum kwamen bijeen bij residentie Bays. De aanwezigen waren in vrolijke stemming en vele ervaringen, weetjes en gebeurtenissen van het carnavalsseizoen werden besproken.

Rosan Ikink gaf namens de galacommissie een ludieke terugblik op het carnavalsjaar. Voorzitter Chiel Mensink bedankte de hoogheden, hofdames en alle vrijwilligers voor het mooie jaar. Vervolgens was het woord aan prins
Arjan. Hij gaf een terugblik op het carnavalsseizoen en sprak zijn dank uit naar iedereen die
hieraan heeft bijgedragen.

Bok in de brand

Dat prins Arjan en adjudant Jasper terug kunnen kijken op een geweldig carnavalsjaar moge duidelijk zijn. Van geweldige gala’s tot huisbezoeken bij dorpsgenoten en van een kleurrijke optocht tot feestjes tot in de late uurtjes. De hoogheden hebben er samen met alle inwoners van Reutum een fantastisch jaar van gemaakt. Samen met de Reutummerteut, Peerd Jurre en Veul’n Jard van keet Corry was het feestgedruis in Reutum compleet.

Rond de klok van tien was het tijd om het einde van het carnavalsseizoen te vieren. Op de parkeerplaats werd onder toeziend oog van alle aanwezigen de bok in brand gestoken door de hoogheden. Het thema Gas d’r bi’j werd nog eens extra verduidelijkt door de verschillende vuurpijlen die de lucht in gingen.

De Pin’n wil iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan dit carnavalsseizoen.

Reacties

gallery
66573
Afgelopen week kwam er na vele feesten en activiteiten een einde aan de carnavalsperiode. Traditiegetrouw
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20190311/pinn-verbranden-de-bok-op-feestelijke-wijze/
2019-03-11T17:45:26+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2019/03/11173643/DSC1718.jpg
Nieuws