Cabaretmiddag van Volksfeesten Albergen in nieuw jasje gestoken

Voor de 31e keer is er tijdens het Pinksterweekend weer van alles te beleven bij de Volksfeesten Albergen.

Behalve een uitgebreid artiestenprogramma in de avonduren is er overdag ook volop vertier voor jong en oud op het feestterrein. ‘Wat goed is moet je niet veranderen’ zou zomaar het motto van de organisatie kunnen zijn. Na de Kidstime op zaterdag 8 juni, zal op eerste pinksterdag (9 juni) de Pinksterrit gehouden worden. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende routes die de fietsers meenemen langs de mooie stukjes van Twente.

Zin in een middag vol humor en gezelligheid? Kom dan ’s middags naar het Noabercabaret. Na de twee succesvolle edities van Plat Vot geven de Albergse artiesten het stokje door aan ‘noabers’ die ook zeker de lachers op de hand zullen krijgen. De cabaretiers Bertus Pikstrik, Jan Riesewiek en Ernest Beuving zullen in samenwerking met Jeroen Bekke, Thijs Kemperink en de muzikanten van ‘4x Eshuis’ zorgen voor een onvergetelijke middag.

Op tweede pinksterdag zijn balkunstenaars aan de beurt om hun vaardigheid te laten zien tijdens Pinksterball. Er is een ruime opzet van velden, een buitenpodium met dj en een gezellig terras op het veld.

Reacties

0