Turftrappers op bezoek bij Hendriksen

Donderdagavond heeft de businessclub van carnavalsvereniging De Turftrappers met ruim 40 leden een bedrijfsbezoek gebracht aan accountants- en adviesbureau Hendriksen in Tubbergen.

Directeur van deze onderneming is de Langeveense ondernemer Gerbert-Jan Hendriksen, iemand die zich nauw verbonden voelt met de lokale gemeenschap.

Daniël van Broeck, kantoorleider van de Tubbergse vestiging, heeft aan de businessleden een presentatie verzorgd op welke wijze de adviseurs van dit familiebedrijf met 120 medewerkers hun klanten kunnen helpen op het gebied van technologisch gedreven diensten zoals data analytics en realtime dasboard monitoring. Hiertoe heeft de onderneming o.a. een eigen IT-afdeling opgericht en biedt het hun klanten tevens hiervoor opleidingen aan. Gerbert-Jan Hendriksen benadrukte dat het in de wereld steeds meer draait om realtime data. In het verleden richtte de accountancy zich op het achteraf controleren van documenten. De medewerkers maken volop de transformatie door naar het continu en proactief adviseren.

Na deze boeiende presentatie kregen de aanwezige gasten een exclusieve rondleiding aangeboden. Hendriksen heeft ruim 6 jaar geleden een compleet nieuw kantoor gebouwd. Dit gebouw waarin veel duurzame technologieën zijn toegepast, is volledig ingericht om in te spelen op de nieuwe vorm van adviesdienstverlening. Zo zijn er diverse instructie-ruimtes voor klanten en medewerkers ingericht, maar ook stilteruimtes voor de analysepraktijk.

Gezien de vele vragen die werden gesteld, kon makkelijk geconcludeerd worden dat de aanwezige businessleden onder de indruk waren van deze nieuwe vorm van dienstverlening welke het bedrijf haar klanten aanbiedt. De president van de Turftrappers, Thijs Oude Steenhof, benadrukte dat op een avond als deze, op een ongedwongen manier de ondernemers de banden met elkaar kunnen verstevigen. Gezien de vele positieve reacties van de aanwezige lokale ondernemers was de avond zeker geslaagd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden