P&P is klaar voor de volgende stap

Lorette Baalhuis en Martijn Borghuis
Lorette Baalhuis en Martijn Borghuis
Foto: Mark Mensink

Nu, na zo’n anderhalf jaar zelfstandig ondernemerschap, staat eigenaar Martijn Borghuis van P&P uit Geesteren open voor meer grotere projecten.

De kleinere opdrachten, iets waar Martijns keuken- en interieurzaak nog altijd op drijft, blijven natuurlijk onverminderd welkom. “We zijn met diverse interieurarchitecten en andere bedrijven een aantal samenwerkingen aangegaan, die zonder uitzondering weer leuke projecten hebben opgeleverd.” Zijn vriendin Lorette Baalhuis voegt eraan toe: “Ook al zitten wij eigenlijk in een soort uithoek van Nederland – hoe je het wendt of keert, mensen uit heel het land weten P&P toch te vinden.”

Nieuw en toch vertrouwd

Martijn vervolgt: “We zijn stap voor stap bezig met het vernieuwen van ons bedrijf. Zo hebben we een andere vrachtwagen met nieuwe stickers, een frisse bedrijfsuiting.” Veranderingen qua bedrijfsvoering en werkgebied zijn er daarentegen nauwelijks, legt hij uit. “Van het vervangen van een keukenkastscharnier tot het inrichten van complete woningen en interne verbouwingen; alles op het gebied van maatwerk. Maar in alle gevallen is het een kwestie van ‘afspraak is afspraak’, plus een nette afwerking voor een goede prijs. Dus, voor wie toe is aan een nieuwe keuken, kasten of andere interieurveranderingen: onze deur staat open voor een vrijblijvend gesprek, offerte of advies.”

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen