Famke Booijink uit Vasse in de prijzen bij make-up awards

De spanning stond op de gezichten van bijna alle ruim 60 deelnemers van de make-up awards die afgelopen donderdag plaatsvond in het atrium van het ROC van Twente in Almelo.

Naast deelnemers van ROC van Twente, deden dit jaar voor het eerst ook studenten mee van Landstede uit Zwolle en Alfa-college uit Hoogeveen. De winnaars gingen naar huis met de felbegeerde hoofdprijs.

Alle studenten die meededen aan deze finalewedstrijd hebben in hun opleiding het keuzedeel visagie gevolgd en op hun eigen school al deelgenomen aan een voorronde.

Thema bruidsmake-up

  1. Veroniek Demay uit Almelo, leerbedrijf Salon Skin Glow in Hengelo
  2. Yara Maulany uit Nijverdal, leerbedrijf Kruidvat in Nijverdal
  3. Kaylee Zwiggelaar uit Schoonebeek

Thema catwalk

  1. Emma Jansen uit Koekangerveld, leerbedrijf Het Nolderwoud in Zuidwolde
  2. Lotte Middelhuis uit Haaksbergen, leerbedrijf Zonnestudio Roombeek in Enschede
  3. Famke Booijink uit Vasse, leerbedrijf Ici Paris in Almelo

Keuzedeel visagie

De spannende make-up award was voor studenten een mooie en uitdagende afsluiting van hun keuzedeel. Studenten kregen de kans om te laten zien wat ze aan creativiteit en vakkennis in huis hebben.

Tijdens het keuzedeel visagie leren studenten in 20 weken hoe zij een basis make-up aanbrengt en daarnaast komen meerdere specialisaties aan de orde, zoals gala- of bruids make-up, catwalk en smokey eye. Ook make-up voor mannen en de verzorging van een rijpere huid komen hierbij aan bod. In de lessen wordt verder aandacht besteed aan diverse technieken en vaardigheden van de visagie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen