Rabobank in Tubbergen zet de deuren open voor het publiek

Vooraanzicht van de Rabobank in Tubbergen
Foto: Rabobank Noord en West Twente

Vanmiddag is er een open huis voor iedereen die het vernieuwde kantoor van de Rabobank, op de oude en vertrouwde locatie aan de Eendracht in Tubbergen, van binnen wil bekijken.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het verbouwen en inrichten van het gebouw. De bank zit straks gevestigd in het zogenoemde gezondheidscentrum, waar meerdere partijen op het gebied van zorg zich vestigen. De verbouwing van het pand is nog niet in zijn geheel afgerond, maar het gedeelte van de bank is inmiddels sinds 19 augustus weer in gebruik.

Voor geïnteresseerden is er vandaag tussen 16 en 20 uur gelegenheid om langs te komen. Medewerkers van de bank geven deze middag graag een rondleiding. En natuurlijk is er een lekker hapje en drankje. Neem de kinderen gerust mee, want zij kunnen hun
‘skills’ testen op de Pinpas Rodeo. Daarnaast mag iedereen die een kijkje komt nemen mag zijn of haar vaste hand testen bij de grote spiraal. Degene met de meest vaste hand en snelste tijd wint een dinerbon t.w.v. 100 euro.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden