Puzzelen en smikkelen tijdens de Route 21 Food Rally

Een puzzeltourtocht om aan de hand van een roadbook een tocht van zo’n 60 km door Twente rijdt, en die route krijgen deelnemers niet zomaar cadeau.

Ze puzzelen zich letterlijk een weg door het Twentse landschap aan de hand van cryptische omschrijvingen, foto’s en een ouderwetse kaart. Dat is de Route 21 Food Rally in een notendop.

In zo’n 3 uur ziet men de mooiste plekjes van de regio en ondertussen genieten ze van een smakelijk viergangendiner. “In alle opzichten een heerlijk uitje. Het enige dat deelnemers zelf moeten regelen, is goed gezelschap”, aldus Rob Steggink van Steggink Catering & Events.

Uit eten

Tijdens de Route 21 Food Rally komen de eters langs de vier deelnemende restaurants. Weliswaar vanuit een auto, maar het is weer even lekker uit eten. Het heeft ook zo zijn voordelen; het uitzicht vanuit het ‘rijdende restaurant’ en de muziekkeuze bepalen zij helemaal zelf. Na elk gerechtje is het zo’n 20 km rijden tot het volgende restaurant.

Het startpunt van de Route 21 Food Rally is zalencentrum Spalink in Geesteren.

Iedere zondag

Zolang er geen gasten welkom zijn in de horeca, is Route 21 Food Rally iedere zondag. “Dit is in deze tijden een mooi alternatief om toch contact te houden met onze gasten en ze een gezellige middag te bezorgen. Als je ziet hoeveel lol mensen hebben vanuit hun auto, geeft dat een goed gevoel”, aldus eigenaar Joey Vonk van Ribhouse Texas Geesteren.

Voor de dagwinnaar is er een mooie hoofdprijs ter waarde van 150 euro beschikbaar gesteld. Route 21 Food Rallly is een samenwerking tussen Spalink, ’t Oale Roadhoes, Ribhouse Texas Geesteren, Troubadour en Steggink Catering & Events.

Reserveren is gemakkelijk online via ribhousetexas.nl/geesteren/route-21.

Reacties