Verloskundigen Tubbergen-Almelo nu ook in Mariaparochie​

Na ruim 30 jaar een spreekuur te hebben gehad in het Almelose wijkgebouw De Schelf, zijn de medewerkers van Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo sinds 1 juni verhuisd naar het Medisch Centrum Mariaparochie.

Het spreekuur is iedere dinsdagavond. Naast deze nieuwe locatie is er op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag spreekuur in Tubbergen aan de Havezatestraat 53 en op donderdagavond in gezondheidscentrum De Klokkenbelt te Almelo.

Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo

Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo is een kleinschalige praktijk waar persoonlijke aandacht de boventoon voert. Ellen Hesselink, Irma Hoekstra en Jeannette Tiehuis zijn al jaren de vaste aanspreekpunten. Muriël Lammerink is sinds drie jaar de vaste waarneemster, wat betekent dat er altijd een vertrouwd gezicht aanwezig is.

De praktijk biedt, naast de reguliere zwangerschapsbegeleiding en echo’s, ook een kinderwensspreekuur aan. Bovendien kunnen er geslachtsbepalende echo’s worden gedaan en is er een anticonceptiespreekuur, waarbij bijvoorbeeld het plaatsen van een spiraaltje aan de orde komt.

Reacties