Rogier Nijhuis uit Albergen van start met bootcamp, personal en obstacle training

Rogier Nijhuis
Foto: FT Bootcamp Twente

Rogier Nijhuis (24) is op 1 juli van start gegaan met FT Bootcamp Twente.

FT staat voor functioneel trainen, wat wil zeggen dat beweegpatronen in de lessen overeenkomen met de bewegingen die men in het dagelijks leven maakt. De bootcamps zijn ingericht op basis van intervaltraining: intensief bewegen, met een moment van rust en herstel. “Dit zorgt voor een snelle manier van krachtopbouw en uithoudingsvermogen. Daarnaast zorgt het uiteraard ook voor een hoge vetverbranding. Tot slot zijn de lessen gevarieerd en creatief ingericht”, vertelt Rogier. “Leeftijd speelt geen rol.”

Rogier is afgestudeerd in sport en bewegen, geeft al geruime tijd fysieke trainingen en heeft zich gespecialiseerd in fitness en voeding. “Op dit moment geef ik les in Almelo, Harbrinkhoek en Albergen. Met mijn kennis en enthousiasme denk ik jou te kunnen helpen om fitter dan ooit te worden”, zegt de spierbundel enthousiast.

Personal training en obstacle training

Naast de bootcamp lessen biedt FT Bootcamp Twente ook personal training en obstacle training. Dat laatste wordt iedere zaterdag van 09.30 tot 10.30 uur gegeven op het Albergse obstakelparcours. Elke donderdagavond (18.45-19.45 uur en 19.45-20.45 uur) geeft hij les in Harbrinkhoek.

Wie nog twijfelt kan het beste een gratis proefles volgen of eerst contact opnemen via tel. 06-12263101 of [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen