Lintjesregen tijdens ledenvergadering Schaop’nböll’kes

Het leek wel een lintjesregen, zoals we die jaarlijks gewend zijn rondom Koningsdag, tijdens de algemene ledenvergadering van carnavalsvereniging De Schaop’nböll’kes uit Tubbergen.

De vergadering vond dit keer bewust plaats op een vrijdagavond om zo het komende carnavalsseizoen 2021-2022 te starten. Een bijzonder jaar, zo gaf de voorzitter Huub Frons aan, omdat het afgelopen seizoen eigenlijk een jubileumjaar had moeten zijn in verband met het 44-jarige bestaan van de vereniging.

Maar ook het komende seizoen wordt jubileumwaardig, aldus de preses. Op 13 november worden namelijk de 44e hoogheden bekendgemaakt. En de avond ervoor zullen de jeugdhoogheden bekend worden.

Frons had er een hele klus aan om alle jubilarissen, leden van verdienste en ereleden in het zonnetje te zetten plus de reden hierachter. Sommige van hen waren op slinkse wijze naar de vergadering gelokt en anderen waren zelfs via een livestream met de zaal verbonden.

Voor één lid was het zelfs dubbel raak. Hans Buursen is namelijk al 44 jaar lid en ook nog eens benoemd tot erelid. De jubilarissen zijn verder: Esther Reinerink Paul Reinerink, Sanne Reinerink en Chiel Bekhuis. Tot lid van verdienste zijn benoemd: Marit Tasche, Mariëlle Oosterhuis, Astrid Haarhuis, Henriette Echtermeier, Hennie Kleissen, Jack Stolp, Mark Bekhuis, Richard Haarhuis en Diewe Ten Dam. Jan Tasche, Gerrit Echtermeijer en Paul Hofste mogen zich tevens erelid noemen.

Reacties