Prins Koen en adjudant Hidde nieuwe jeugdhoogheden van Tubbergen

Adjudant Hidde en prins Koen
Foto: Schaop'nböll'kes

Na twee jaar heeft jeugdcarnavalsvereniging de Schaop’nköpkes eindelijk weer twee hoogheden.

Klokslag 22.10 uur werden de nieuwe prins en adjudant voor het aankomende carnavalsjaar onthaald: prins Koen van der Kuil en adjudant Hidde Droste.

Beide heren werden op een spectaculaire wijze gepresenteerd, samen met hofdame Danique Lubberman. Zo kwam vanuit de Uelserweg in Tubbergen een grote vrachtwagen van GEBO Totaalonderhoud aangereden met zwaailampen en de nodige toeters en bellen. Naast de wagens liepen diverse jeugdraadleden met fakkels en rookpotten om de sfeer te verhogen. Uiteindelijk werd het publiek verrast, want de hoogheden werden over hun residentie gehesen d.m.v. een grote hijskraan, die beschikbaar is gesteld door TST Montage Tubbergen.

Ze werden opgewacht door een enthousiaste, en middels muziek opgezweepte, menigte. Voorafgaand werd, net zoals voorgaande jaren, binnen bij residentie De Kroeg een introductiefilmpje met daarin grappige en opmerkelijke beelden vertoond.

Prins Koen is nieuw lid van de Schaop’nköpkes, adjudant Hidde kent de vereniging en hij is inmiddels al twee jaar lid van de jeugdraad. Beide heren zijn woonachtig in Tubbergen. Samen gaan ze het carnavalsjaar in met hun lijfspreuk: Wij bint ’t thoes zit’n zat, dit joar doat wij dubbel zo hard.

Reacties

Cookieinstellingen