ZorgAccent en TMZ in landelijke top zorginstellingen

Foto: ZorgAccent

Op de eerste dinsdag van december maakt Patiëntenfederatie Nederland traditiegetrouw de tien best gewaardeerde zorginstellingen van Nederland per zorgsector bekend.

Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2021 heeft zorgwebsite ZorgkaartNederland ook dit jaar weer uitgerekend welke zorginstellingen er op ZorgkaartNederland het best gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten. Twee Twentse zorginstellingen voor ouderen staan in de landelijke top 10 (Top 2021). ZorgAccent is een van de tien organisaties die op het gebied van wijkverpleging in 2021 het best werd gewaardeerd en TriviumMeulenbeltZorg in de sector verpleging & verzorging.

Trots

Zowel bij ZorgAccent als TMZ wordt er blij gereageerd. Erik Vuurboom, directeur wijkverpleging ZorgAccent: “Ik ben natuurlijk ontzettend trots op deze waardering van onze cliënten voor de inzet van onze medewerkers die hun uiterste best doen om kwalitatief goede zorg te leveren. Zorg zoals bedoeld, maar ook zorg die door de cliënten warm wordt gevoeld. Vandaar deze waardering. Een opsteker voor iedere medewerker van ZorgAccent.” Bestuurder Aline Poolen vult aan: “Het is een bijzondere prestatie die zorgteams elke dag zo optimaal mogelijk bieden. Dit doen we samen met mantelzorgers en naasten: daarin leren we elke dag met en van elkaar zelfs in moeilijke omstandigheden als afgelopen jaar waarin we te maken hebben met de Covid-19 pandemie.”

Fred Schrander en Willy Belshof, leden van de raad van bestuur bij TriviumMeulenbeltZorg, reageren blij. “Bewoners, cliënten en hun naasten delen hun eigen ervaringen op ZorgkaartNederland. Wij zijn trots op het feit dat we op basis van hun ervaringen in de Top 2021 staan. Het betekent immers dat zij ook in deze coronatijd erg tevreden zijn met de zorg die wij met elkaar leveren. Dat is een prachtig compliment voor alle medewerkers en vrijwilligers zowel in de verpleeghuizen als in de wijk die vanuit hun hart voor onze kwetsbare ouderen werken, dag en nacht.”

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Bewoners/cliënten en naasten kunnen hier hun mening geven over de zorg die wordt geboden.

Reacties

Cookieinstellingen