Politie arresteert man vanwege mogelijke brandstichting in Albergen

Foto: Redactie

De politie onderzoekt de brand in het bedrijfspand van Tasche Staalbouw aan de Eenhuisstraat in Albergen en heeft daarbij gisteren een man aangehouden, omdat hij zich verdacht gedroeg.

De hulpdiensten kregen vrijdag rond 09.15 uur een melding binnen over een brand in een bedrijf aan de Eenhuisstraat. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de oorzaak is geweest van de brand, maar de politie vermoed dat het gaat om brandstichting. Daarom doet de politie onderzoek.

Agenten hebben camerabeelden veiliggesteld. De forensische opsporingsdienst doet sporenonderzoek, getuigen en omwonenden worden ondervraagd.

Tijdens het blussen van de brand gedroeg een 22-jarige man uit Hengelo zich verdacht. Agenten hebben hem gistermorgen aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie onderzoekt of hij bij de brand betrokken is.

Verdacht

Wie voor 09.15 uur of tijdens de brand iets verdachts heeft gezien bij het bedrijf aan de Eenhuisstraat, dient contact op te nemen met de politie via tel. 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem, telefonisch via tel. 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen