Moeder zoekt doorrijdster die vanmiddag haar dochter gewond achterliet

Foto:

Een inwoonster van Geesteren is op zoek naar de bestuurster van een zwarte auto die vanmiddag haar dochter van de fiets heeft gereden en daarna niet even stopte om te kijken hoe het met de meid was.

Rond 15.30 uur is een dochter van Esther Dijkgraaf naar eigen zeggen door een nog onbekende dame van de weg gedrukt, al fietsend op de Huyer van Geesteren naar Tubbergen. Moeders plaatste hierover een oproep op haar Facebook, dat druk gedeeld wordt. De Geesterense schrijft bijvoorbeeld dat ze niet kan begrijpen dat iemand ‘gewoon’ doorrijdt na zoiets, “druk op haar mobiel bezig achter het stuur”.

Hoewel uit d’r relaas niet duidelijk blijkt of de dochter aangereden dan wel erg schrok van het rijgedrag dat de desbetreffende chauffeur op het moment van passeren toonde en daardoor van de fiets viel, wijst een vriendin van haar erop dat het doorrijden na een aanrijding een misdrijf is. Althans, tenzij de bestuurster zich binnen 24 uur na afloop ervan alsnog meldt.

De jonge meid is volgens haar moeder “best overstuur” en “heeft zich bezeerd, schaafwonden en een dikke enkel”. Ook is haar mobiele telefoon kapot gegaan. Het is onbekend of zij namens haar gewonde dochter aangifte zal doen bij de politie.

Wil de vrouw , die 24 aug rond 15.30 hard rijdend op de Huyer (van Geesteren naar Tubbergen ) in een zwarte auto , druk…

Esther Dijkgraaf 发布于 2017年8月24日

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen