De Kruidentuin doet aangifte tegen gasten die ‘vergaten’ af te rekenen

Foto: Facebook / Bistro de Kruidentuin

Bistro de Kruidentuin in Geesteren heeft gisteravond een stelletje over de vloer gehad dat zonder te betalen weg is gegaan. Het bedrijf heeft inmiddels aangifte gedaan en dreigt bovendien camerabeelden vrij te geven.

“Om uw geheugen nog even op te frissen: u heeft samen 2 glazen rode wijn, 2 glazen witte wijn, 6 glazen rode port, fles water en 2 keer een trio van vis genuttigd”, schreef bedrijfsleider Lindsy Pattiasina op een inmiddels al meer dan 750 keer gedeeld Facebook-bericht. Het tweetal was op 2 minuten na exact 2 uur binnen geweest.

De ‘freeloaders’ dienen zich binnen 48 uur te melden om de rekening te betalen, want anders zullen er videomateriaal – waarop beiden herkenbaar in beeld zijn – openbaar worden gemaakt. “We hebben ingezoomd en ze zijn allebei goed zichtbaar”, beaamt Pattiasina. Ze hoopt overigens dat de ‘vergeetachtige’ gasten tot inkeer komen om hun maaltijden en consumpties alsnog bij haar of een collega af te rekenen.

Update

Beste mensen,Zojuist is de rekening betaald van afgelopen vrijdag. Iedereen bedankt voor het delen van het bericht.Mvg,Team Bistro de Kruidentuin

Geplaatst door Bistro de Kruidentuin op zondag 21 januari 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen