Werkzaamheden in centrum Tubbergen weer stukje verder

De hinderlijke wegafzettingen in het Tubbergse winkelcentrum zijn nog niet voorbij. Aankomende week wordt gestart met een ander deel van de werkzaamheden in het kader van Tubbergen Bruist.Komende maandag, 2 juni, starten de uitvoeringswerkzaamheden van Tubbergen Bruist in de Grotestraat, ter hoogte van eetcafĂ© De Burgemeester en Slagerij Wim (het oranje gebied). Momenteel is aannemer Roelofs bezig met het afronden van het aanbrengen van de verharding op het Raadhuisplein (fase C en D) en worden er werkzaamheden uitgevoerd t.b.v. de herinrichting van fase E1 (gebied voor kapperszaak ‘Le Mirage’) en het groene gedeelte van het kaartje (Raadhuisplein ter hoogte van Deterink).

n8k895uwxws7jltsqiqy5a6v7

Vanaf aanstaande maandag 2 juni 2014 zal het oranje gearceerde gebied volledig worden afgezet. Na afzetten wordt er begonnen met de opruimwerkzaamheden, zoals het opbreken van de bestaande riolering en verhardingen. Na deze werkzaamheden zal het nieuwe riool, de nieuwe verharding en het nieuwe straatmeubilair worden aangebracht. Verwacht wordt dat de groene fase op vrijdag 27 juni 2014 is afgerond en de oranje fase op vrijdag 18 juli 2014.

Om de werkzaamheden tijdens deze fase te kunnen uitvoeren, zal niet voorkomen kunnen worden dat delen van het centrum tijdelijk niet toegankelijk zullen zijn voor gemotoriseerd verkeer (de werkvakken zullen worden afgezet met hekken). Ondanks het gefaseerd uitvoeren van het project, zal enige vorm van hinder/overlast dan ook niet te voorkomen zijn.

Om de werkzaamheden goed en veilig te laten verlopen, vraagt de gemeente om eenieders medewerking door:

  • De verkeersafzettingen intact te laten;
  • Kinderen, huisdieren, etc. tijdens de werkzaamheden op afstand te houden, in verband met de machines;
  • Gelieve auto’s buiten de afzettingen te plaatsen.

Verdere informatie is te vinden op de website www.tubbergenbruist.nl.

aib35he7qrhs0bzjtl80agzkx

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen