Gemeente biedt mantelzorgers nieuwjaarsbrunch aan

Foto: Redactie

De gemeente Tubbergen vervangt dit jaar de traditionele nieuwjaarsreceptie door een speciaal georganiseerde ‘Mantelzorgersbrunch’ voor alle mantelzorgers uit de gemeente Tubbergen. Mantelzorg is intensief en dat beseft het college van Tubbergen zich goed. Er wacht een jaar van vele veranderingen in de zorg. Een jaar waarin gemeenten verantwoordelijk worden voor jeugdzorg, werk en inkomen en zorg aan langdurig zieken, ouderen én aan onze mantelzorgers.

Daarom wordt dit jaar de traditionele nieuwjaarsreceptie vervangen door de ‘Mantelzorgersbrunch’ om samen met deze doelgroep het jaar goed te starten. Er even uit! Geen zorgen, geen stress, vertellen en gehoord worden. De gemeente Tubbergen nodigt dit jaar alle mantelzorgers uit op zaterdag 17 januari 2015 van 11.00 tot 13.30 uur bij ’t Oale Roadhoes in Tubbergen. Elke mantelzorger mag zich aanmelden!

Verwenmoment, geniet ervan!

De gemeente biedt alle mantelzorgers uit de gemeente een heerlijke uitgebreide brunch aan, een lekker verwenmoment te midden van andere mantelzorgers. Laat u lekker verwennen en geniet ervan. Het hele college van de gemeente Tubbergen is aanwezig, schuift bij u aan en biedt een luisterend oor. De gemeente hoopt veel mantelzorgers te zien, maar vooral te spreken! Ervaring, kennis en kunde uit de praktijk zijn van groot belang voor de gemeente!

Vertellen én gehoord worden!

Wethouder Tom Vleerbos presenteert de laatste ins en outs betreft de veranderingen in de zorg en de rol van de gemeente hierin. Steunpunt Informele Zorg Twente (SIZT) bemant een stand met allerlei informatie over en voor mantelzorgers. Hier kan men terecht voor advies, vragen stellen en als men nog niet officieel staat ingeschreven kan men zich ter plekke laten inschrijven als mantelzorger.

Nog niet aangemeld? Doe dit snel!

Doe dit vóór 14 januari 2015 via het mailadres: [email protected] of via telefoonnummer 085-7731720 (tussen 09.00 en 12.00 uur). Aanmelden kan ook persoonlijk bij Toni Maathuis, Consulent Steunpunt Mantelzorg Tubbergen, u kunt haar bereiken op telefoonnummer: 0546-628091.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen