Projectuitvoerder van ‘Tubbergen Bruist’ vraagt betrokkenen om mening

Foto: Tubbergen Bruist

In opdracht van de gemeente Tubbergen heeft Roelofs het afgelopen jaar werkzaamheden uitgevoerd in het kader van het project ‘Tubbergen Bruist’, de vernieuwing van het dorpscentrum. Met een vragenlijst wil het bedrijf de tevredenheid van bewoners en winkeliers over de dienstverlening toetsen.

De projectuitvoerder is o.m. benieuwd of de informatievoorziening vooraf en tijdens de werkzaamheden wel voldoende was. Ook vraagt Roelofs naar de mening van de gekozen omleidingsroutes, de opvolging van afspraken en bereikbaarheid.

Op 24 oktober 2011 ging Tubbergen Bruist officieel van start. Toch zou het nog ongeveer 1,5 jaar duren eer veel werkzaamheden werden opgepakt, nadat er veel bezwaren waren bij centrumondernemers en andere belanghebbenden.

Stijl

Tubbergenaren konden vooraf kiezen uit 3 sfeerbeelden. Dat waren een dorpstuin (een romantische tuinsfeer), eigentijds (een modern design) en een landelijke sfeer (het landschap naar binnen gehaald). Er kon op 2 manieren gestemd worden; online of via een stemkaart met daarop een unieke code.

De landelijke sfeer bleek uiteindelijk het meest populair. In totaal reageerden meer dan 600 mensen op de stemactie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen