Christel Luttikhuis voert CDA aan richting verkiezingen, wethouder Erik Volmerink lijstduwer

CDA Tubbergen heeft Christel Luttikhuis uit Fleringen als lijsttrekker gekozen tijdens de ledenvergadering.

Tegelijkertijd is de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Luttikhuis (50) werd door het bestuur voorgedragen als lijsttrekker.

“Luttikhuis heeft de afgelopen twee jaar naar volle tevredenheid de rol van fractievoorzitter vervuld. Bovendien is ze herkenbaar en benaderbaar voor de inwoners uit onze gemeente. Met Luttikhuis kiest het CDA voor continuïteit en een herkenbaar gezicht”, vertelt voorzitter Ramon Paalhaar. “We zijn blij dat de digitaal aanwezige CDA’ers unaniem hebben ingestemd met deze voordracht en dat Christel de CDA-kar wil trekken richting de gemeenteraadsverkiezingen in maart.”

“Ik ben trots op deze kandidatenlijst en heb enorm veel zin om aan de slag te gaan met dit mooie team. Het is een mix van enthousiaste en betrokken mensen die zich in willen zetten voor de gemeente Tubbergen”, zegt Luttikhuis. “Zij vertegenwoordigen diverse achtergronden en expertises, zoals de agrarische sector, zorg, financiën en onderwijs. De afgelopen jaren is er veel werk verzet, de komende vier jaar gaan we doorbouwen aan onze mooie dorpen en gemeente.”

De volledige kandidatenlijst:

 1. Christel Luttikhuis uit Fleringen
 2. Hilde Berning-Everlo uit Tubbergen
 3. Leon Oosterik uit Geesteren
 4. Frank Oude Breuil uit Albergen
 5. Jasper Oude Vrielink uit Harbrinkhoek
 6. Ruben ter Braak uit Langeveen
 7. Joost Oude Geerdink uit Harbrinkhoek
 8. Nick Kleijssen uit Geesteren
 9. Remy Eidhof uit Albergen
 10. Rolf te Velde uit Tubbergen
 11. Leo Stamsnieder uit Geesteren
 12. Gerard Weersink uit Langeveen
 13. Hubert Stevelink uit Reutum
 14. Tonny Eidhof uit Albergen
 15. Erik Volmerink uit Reutum

Zittende raadsleden Karin Reinerink, Wim Weerink, Thijs Oude Steenhof en Andre Oude Vrielink hebben zelf aangegeven geen plek meer op de kandidatenlijst te ambiëren. CDA Tubbergen is hen dankbaar voor hun inzet van de afgelopen jaren.

Reacties

Cookieinstellingen