STEVO 2 neemt warme zoenen in ontvangst

Tijdens het afgelopen molenweekend van de Grote Geesterse Molen heeft de organisatie op velerlei manieren geprobeerd geld op te halen voor het voortbestaan van de karakteristieke bouwwerk. En met succes. De markt werd door vele honderden mensen aangedaan en ook de verschillende activiteiten brachten geld in het laatje.

Niet alleen Koopdorp Geesteren heeft een bijdrage aan het slagen van het Molenweekend geleverd, ook bakker Arjan Kreuwel van De Bökke liet zich niet onbetuigd. In de weken voorafgaand aan het Molenweekend heeft hij in zijn winkels in Geesteren en Albergen zogenaamde Molenstenen, smakelijke kruidkoeken, verkocht. Een groot deel van de opbrengst was bestemd voor de Stichting Grote Geesterse Molen. Bijgaand een foto van de overhandiging van €200 aan de penningmeester van de stichting, Bert Wesselink.
wwgvebenjglp7fmucsm6estrk
Beide molenaars van de Grote Geesterse Molen, Jan Jansen en Wim Ruiter, hebben op hun stand tijdens de Molenmarkt naast hun praatjes ook boeken verkocht ten bate van de stichting. Dit leverde het mooie bedrag van €71,65 op.
En als klap op de vuurpijl kon de stichting haar 300e Vriend van de Molen verwelkomen: de mannen van STEVO 2. Vrienden van de Molen zijn donateurs die jaarlijks €10 doneren. De Molen heeft nog altijd zeer veel onderhoud nodig en hoe meer vrienden, hoe beter. Voorzitter Ria Paus was zo blij met deze 300e donateur dat zij het hele team trakteerde op een warme zoen.
Wie ook Vriend van de Molen wil worden, of hierover vrijblijvend informatie behoeft, kan contact opnemen met Peter Haverkort (tel. 0546-632701 en [email protected]).
gg9d59plhbcfa2ebgq2t8y56o
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen