Veteranenteam van VC Fleringen laat kampioenschap niet onopgemerkt

De veteranen van VC Fleringen vieren het kampioenschap
De veteranen van VC Fleringen vieren het kampioenschap
Foto: Gerard Schepers

De veteranen van voetbalclub Fleringen hebben aan het langste eind getrokken in de competitie voor 35-plussers. Dat ging niet vanzelf, maar het kampioenschap smaakt zo zoet als honing.

“Het was een zwaar seizoen”, leggen elftalleiders Wim Morskieft en Evert Schoemaker uit. “We hebben een paar keer verloren, maar de meeste wedstrijden gewonnen. Daarom zijn we uiteindelijk kampioen geworden.” Doordat het team vorig jaar nog zo ongeveer onderaan de competitielijst eindigde, werden nieuwe krachten ingevlogen. “Het tempo was er een beetje uit, dus waren we op zoek naar nieuw bloed. Dat hebben we in Raymond Booijink, Roy Booijink, Bas Busscher, Dennis Frielink, Jarno Lansink en Wouter Booijink gevonden.”

De binnengesleepte titel werd afgelopen week uitbundig gevierd. Zo ging men donderdagavond per discobus naar Manderveen, waar ze bij Peddemors op het veld al een klein kampioenfeestje hielden. Daarna ging men richting DOK’s in Fleringen waar tot in de late uurtjes gevierd werd. Gisteren ging het team per oldtimerbus van Nostalgisch Rijden naar Bolscher in Vasse en vervolgens naar Harry Steggink in Geesteren. Hierna werd er een elftalfoto gemaakt bij sponsor Tasche Staalbouw, die hen later een etentje aanbood bij De Molen in Fleringen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen