Dynamo 1 speelt alweer haar laatste thuiswedstrijd

Foto: Dynamo Tubbergen

Morgen speelt het eerste team van Dynamo Tubbergen alweer haar laatste thuiswedstrijd. Met nog 2 wedstrijden te gaan, kan Dynamo 1 op zich lekker relaxed zijn. De kampioen is bekend in de eerste divisie en de 2 degradanten ook.

Dynamo 1 staat op een keurige 4e plaats en heeft de 3e plaats nog in zicht. Voor de tegenstander in de laatste thuiswedstrijd is dat wel even anders. VCV uit Varsseveld zal de punten voor de ranglijst moeten pakken om niet in promotie/degradatie-gevaar te blijven. Het team staat 3 punten achter op Scylla uit Wageningen en daar zal het op het eind van de rit voorbij moeten zijn. We kunnen er dus vanuit gaan dat er een ongelooflijk gretig VCV in Tubbergen zal verschijnen.

Afscheid

Het komende seizoen zal het Tubbergse team nagenoeg hetzelfde blijven. Met de nadruk op nagenoeg, want in deze laatste thuiswedstrijd zal afscheid worden genomen van Elisa Kalisvaart. Jarenlang het boegbeeld en aanvoerster van het Tubberger paradepaardje. Ook wordt er afscheid genomen van Wies Bekhuis. Na een jaar Dynamo 1 zal zij zich helemaal gaan storten op het nationale beachvolleybal.

Om 16.30 uur zal de wedstrijd beginnen onder het toeziend oog van speelsters van de week, Rosalie Letteboer en Rosan Droste.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen