Johan Booyink blijft hoofdtrainer bij Dynamo

Foto: Dynamo Tubbergen

Volleybalvereniging Dynamo Tubbergen is verheugd dat de huidige hoofdtrainer, Johan Booyink, ook het volgende seizoen de lijnen uit zal zetten bij het eerste damesteam.

De club is uitermate tevreden over Johan Booyink, die op zijn beurt aangeeft aan dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft bij de Tubberger volleybalvereniging. Niet alleen heeft hij van Dynamo 1 een stabiele eerste divisionist gemaakt, ook zijn kennis en expertise die hij deelt met het overige trainersgilde is van grote waarde.

Volgend seizoen zal Johan Booyink met hoofdzakelijk hetzelfde team aan de slag gaan. Van het huidige team zullen alleen Elisa Kalisvaart en Wies Bekhuis stoppen. Elisa Kalisvaart doet een stapje terug en Wies Bekhuis zal zich gaan richten op het beachvolleybal. Kortom, Dynamo 1 zal nog moeten worden aangevuld met een spelverdeelster en een midspeelster.

Verder heeft Dynamo het begeleidingsteam verder kunnen uitbreiden met een assistent-trainer. Raymond Keemers zal deze taak het komende seizoen op zich gaan nemen.

Reacties