Elisa Kalisvaart en Wies Bekhuis worden gemist bij Dynamo 1

Foto: Dynamo Tubbergen

De ene wedstrijd is de andere niet, zo bleek onlangs wel in de Tubbergse sporttempel.

Daar waar er voor de dames van Dynamo Tubbergen niets meer op het spel stond, moet VCV nog promotie- en degredatiewedstrijden spelen tegen de Bevers uit Lemelerveld en Apollo 2. De eerste wedstrijd in Varsseveld eindigde nog in een 4-0 overwinning voor de dames uit Tubbergen.

De wedstrijd stond echter vooral in het teken van het afscheid van aanvoerster Elisa Kalisvaart, die ruim 11 jaar speelster was van het eerste damesteam én een voorbeeld voor menige (jeugd)speelster is. Daarnaast vertrekt de 15-jarige Wies Bekhuis, één van de grootste talenten die Dynamo 1 telt, naar Den Haag en gaat ze volgend jaar uitkomen voor jong oranje van Beach Team Nederland. Elisa gaat een stapje lager spelen.

Beide ploegen schotelden de toeschouwers een leuke wedstrijd voor waarbij vele spectaculaire rally’s te zien waren en tenslotte VCV met 2-3 won met de setstanden 19-25, 25-22, 21-25, 25-19 en 12-15. In de vijfde set werd emotioneel afscheid genomen van Elisa en Wies, die beiden onder een luid applaus van de tribunes afscheid namen.

Reacties