Team van SV Vasse wint de gemeentelijke voetbalquiz

Het jaarlijkse David & Goliath treffen in Reutum, het winterse futsaltoernooi van de voetballers uit Vasse en zeker ook de gemeentelijke voetbalquiz van MVV’29 staan vast op de agenda bij de voetbalclubs uit de gemeente Tubbergen. Dat laatste werd ditmaal een prooi voor de mannen van SV Vasse.

Cryptische vragen beantwoorden over de meest uiteenlopende voetbalgerelateerde onderwerpen, bijvoorbeeld de naam van stadions. Daar draaide het vanavond om in Harbrinkhoek.

Hettie Olde Loohuis van VV Reutum hield zich als enige dame naar eigen zeggen prima staande tussen al dat testosteron tijdens de traditionele voorzittersronde. “Ach ja, dat ben ik natuurlijk al wel een beetje gewend”, vertelt ze met een grote glimlach. “Ik ben tevreden met 3 van de 5 vragen goed.” Ze benadrukte dat het heel goed is als een vereniging dergelijke activiteiten organiseren – niet alleen intern, maar ook voor de saamhorigheid tussen de clubs.

Voor de lokale voetbaltrots uit Manderveen en Reutum hield het na de pauze op. TVC’28 ging toen nog met de hakken over de sloot door, nadat Sander Leferink uit Tubbergen alle 3 vragen in een afvalronde goed wist te beantwoorden. De finale ging tussen VC Fleringen, MVV’29 en SV Vasse.

Viltje omhoog – Viltje omlaag

Tom Kruiper wist de publieksronde, beter bekend als Viltje omhoog – Viltje omlaag, op zijn naam te schrijven.

Sportwethouder Roy de Witte, zelf geen onbekende op en langs de voetbalvelden, reikte de prijzen uit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen