Manderveen 1 verliest van DTC

Het eerste elftal van VV Manderveen moest vandaag puzzelen in de opstelling door blessures en schorsingen. Geboren mandekker Timo Paus werd vandaag centraal op het middenveld gepositioneerd alwaar hij naar eigen zeggen speelde als de Italiaanse stylist Andrea Pirlo.

Manderveen 1 begon slap aan de wedstrijd en al na 4 minuten moest keeper Robert Maartens de bal uit het net halen. DTC had ook kansen op een 0-2.

Manderveen 1 knokte zich terug in de wedstrijd, maar dreiging voor het vijandelijke doel bleef uit. DTC scoorde wel na een goede aanval over de flanken. De Manderveners kwamen steeds beter in de wedstrijd en kreeg via Max van der Wal een goede kans. De keeper wist deze goed te pareren.

De doelman van DTC toonde zich even later een waardige kelderklasser. Wout Wesselink zette druk waarna de keeper volledig over de bal maaide en vervolgens de bal tegen zijn collega verdediger aanschoot. De bal belandde in de voeten van Stef Aman die rustig bleef en de 1-2 binnenschoot.

In de tweede helft ging Manderveen 1 op jacht naar de gelijkmaker. Voor Wout Wesselink was het al de tweede keer dat hij op jacht ging. Beide keren wist hij helaas niet eerder scoren. Max van der Wal wist wederom gevaarlijk te worden, maar zonder succes.

Wout Wesselink was heel dichtbij met een kopbal die de doelman op katachtige wijze uit de kruising plukte. In de 81e minuut ging het toch mis. Een fout in de verdediging maakte een eind aan de ambities van de roodhemden. In de laatste minuut kwam ook nog de 1-4 op het bord.