Johnny de Mol voor opnames bij VV Reutum

Johnny de Mol met het kampioensteam van VV Reutum
Johnny de Mol met het kampioensteam van VV Reutum
Foto: VV Reutum

Zondag was er een bijzondere gast bij de lokale voetbaltrots van Reutum: Johnny de Mol, zoon van mediatycoon John de Mol en zangeres Willeke Alberti. Hij is inmiddels zelf een bekende tv-persoonlijkheid door o.m. Down met Johnny en Holland’s Got Talent.

Het was geen gewone voetbalzondag op De Kottenbrei, alhoewel er wel wedstrijden gespeeld werden werd. De oude geel- blauwe vlag wapperde aan de stok en een achttal vrouwen die in 1974 Nederlands kampioen werden verzamelde zich in kleedkamer drie.

Ook alle meisjes die in de jeugd van VV Reutum voetballen waren present om hun partijtje te spelen, met als stralend middelpunt De Mol. Dit alles onder het oog van een draaiende camera met geluidsman, regisseur, technicus en een groot aantal assistenten.

Filmpje

De hele dag opnames zal resulteren in een 3 minuten durend filmpje waarin een ode aan de evolutie van het vrouwenvoetbal te zien zal zijn. Dit filmpje zal binnenkort verspreid worden via social media. Omdat het vrouwenelftal van VV Reutum de eerste kampioen ooit in de geschiedenis van het vrouwenvoetbal is en omdat moeder Hettie en dochter Jorike Olde Loohuis beiden op hoog niveau gevoetbald hebben, vonden de opnames in Reutum plaats.

Als dank schonk KIA een reclamebord. Het automerk is één van de sponsoren van het EK vrouwenvoetbal dat in juli en augustus in Nederland gespeeld wordt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen