Geert Veldhuis terug als hoofdtrainer bij STEVO

Geert Veldhuis
Geert Veldhuis
Foto: STEVO

Geert Veldhuis wordt in het seizoen 2017/2018 de nieuwe trainer van STEVO 1.

“STEVO kent Geert Veldhuis als ‘voetbaldier’ en ‘mensen-mens’, een type trainer die bij de club en de eerste selectie past”, laat voorzitter Eddy Droste weten. Veldhuis is in het dagelijks leven docent sport en bewegen aan het ROC van Twente in Hengelo (CIOS) waar hij ook woonachtig is.

Als voetballer speelde Veldhuis voor BWO. Als trainer voerde zijn pad langs o.a. DOS’19, DETO, Achilles’12, Sportclub Markelo en SVZW. Het afgelopen seizoen was hij de hoofdcoach bij ATC’65 in Hengelo.

“Geert is blij met een hernieuwde kennismaking met STEVO”, aldus Droste. “In het seizoen 2013/2014 hebben we al eens mogen werken met hem en dat is beide partijen destijds bijzonder goed bevallen. De eerste selectie, als ook de overige STEVO-mensen die ik gesproken heb, zijn content met het feit dat we Geert Veldhuis voor het komende seizoen aan onze vereniging kunnen binden.”

Veldhuis volgt de plotsklaps vertrokken Jeroen Kiepman op. Sindsdien stond Alfons Kruiper voor de hoofdmacht om deze door de nacompetitie te loodsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen