Vasse 1 ook volgend seizoen in vierde klasse

Tom Hilberink (47 jaar)

Op tweede pinksterdag stond de belangrijke nacompetitiewedstrijd tegen FC het Centrum op het programma voor het eerste elftal van SV Vasse.

Daan Haarhuis maakte voor rust 2 prachtig uitgespeelde doelpunten. FC het centrum leek terug te komen doordat een penalty werd benut, ruststand was 2-1 voor de blauw-witten.

Na rust speelde Vasse 1 geconcentreerd door en viel de 3-1 ruim 25 minuten voor tijd. Het was Len Veelers die de bevrijdende binnen schoot. Omdat de grensrechter voor buitenspel vlagde, waren ze bij de tegenstander zeer geƫrgerd dat dit loepzuivere doelpunt werd toegekend. De scheidsrechter besloot de wedstrijd tijdelijk te staken om na een kleine afkoelperiode weer door te gaan.

Vasse 1 liet zich niet van de wijs brengen en het was wederom Daan Haarhuis die de 4-1 binnen schoot. Een prachtig doelpunt van Rudolf Wigger werd helaas afgekeurd, waarna Daan haarhuis niet veel later alsnog de 5-1 eindstand op het scorebord zette.

De 47-jarige Tom Hilberink en Erik Tulk maakten deze middag ook nog hun opwachting in het eerste elftal. Vasse 1 wil graag alle spelers uit lagere elftallen hartelijk danken die zich de afgelopen weken hebben ingezet voor het lijfsbehoud.