TVC 1 en TVC 2 winnen hun tweede bekerwedstrijden vol overtuiging

In het noordelijke Emmen wist het eerste elftal van TVC’28 vandaag haar tweede bekerwedstrijd op overtuigende wijze te winnen.

Binnen 30 minuten stond de ploeg uit Tubbergen met 0-2 voor. Een penalty werd door Jeffrey Huizinga binnengeschoten en Stef Roelofs wist het net te vinden na een goede steekpass van Okke schepers. Vlak voor rust kwam VV Emmen tot scoren (1-2).

Na rust begon TVC 1 slordig en dit resulteerde in een penalty voor de Emmenaren. Doelman Ruud Hesselink wist deze te stoppen. Daarna pakte de Tubbergse voetballers de draad weer op en wist die ploeg via wederom Stef Roelofs en Niek staarink uit te lopen naar een 1-4 eindstand.

TVC 2

In het tweede bekerduel heeft het tweede elftal van TVC’28 zich gerevancheerd van de matige wedstrijd in Overdinkel. In de thuiswedstrijd tegen Avanti Wilskracht 2 zorgden doelpunten van Erik Olde Hampsink en Mauro Plegt voor een 2-0 ruststand.

Na rust bepaalde Marijn Frons de eindstand op 3-0. Om de poulefase als winnaar af te sluiten, moet TVC 2 volgende week winnen van SDC 2. Om 11.15 uur wordt er afgetrapt in Tubbergen.