De Tukkers 1 speelt gelijk in Enter

Het vlaggenschip van De Tukkers speelde afgelopen zaterdag de tweede bekerwedstrijd. Het duel eindigde onbeslist: 1-1.

Binnen 10 minuten stond de 1-0 al op het scorebord. Een ingooi van de thuisploeg werd ineens op goal gekopt en viel over doelman Daan Keupink in de verre hoek: 1-0. De gasten hadden na een kwartier het eerste wapenfeit. Tim Boswerger schoot een afgeslagen corner op het doel. De doelman moest eerst lossen, maar had de bal in tweede instantie klem vast.

De Tukkers 1 had het meeste balbezit, maar wist zelden voor gevaar te zorgen. Enter kreeg in de eerste helft nog 2 goede kansen, maar trof geen doel.

Na de rust gingen de Albergenaren op zoek naar de gelijkmaker, maar kreeg Enter in de omschakeling de kans om de voorsprong te vergroten. Een hard schot van ongeveer 20 meter werd gepareerd door doelman Daan Keupink. Aan de andere kant kopte Wout Borgerink uit een corner net naast. Een kwartier voor het einde scoorde De Tukkers de gelijkmaker. De steekbal van Joep Egberink werd door invaller Tim Haarhuis over de doelman getikt: 1-1.

In de laatste 10 minuten moesten de zwart-witten verder met een man minder. Jur Meijer kreeg rood na een overtreding op een doorgebroken speler. Enter drong nog aan de in slotfase, maar het bleef bij 1-1.

Dinsdagavond 19 september speelt De Tukkers 1 de laatste poulewedstrijd in de beker. Het speelt dan thuis om 20.00 uur tegen Zenderen Vooruit.