Goede wedstrijd van Langeveen 1 eindigt met een zure nasmaak

Foto: VV Langeveen

Gistermiddag werd om 14.00 afgetrapt voor de thuiswedstrijd tegen AVC Heracles door het eerste elftal van VV Langeveen.

De gasten uit Almelo zetten vroeg druk op de Langeveense verdediging. Tot grote kansen leidde dit echter niet. Langeveen 1 speelde goed georganiseerd. Aan beide kanten waren er wel enkele kansen, maar doelpunten werden er niet gescoord. Aan de zijde van de thuisclub was de grootste kans voor Dieuwe Oude Nijhuis na een goede diepte pass van Roy van de Aast. Helaas vond hij het zijnet.

De tweede helft begon met hetzelfde beeld. Bij een lange bal van Heracles op een buitenspel staande speler vond de scheidsrechter het nodig de Langeveense grensrechter te laten staan. Het gevolg was de 0-1 voor Heracles.

Langeveen 1 ging vol op zoek naar de gelijkmaker. Na een goede aanval over de linkerflank kwam de bal aan de rand van de 16 in de voeten van de koelbloedige spits Mart Leus. Met een schuiver in de hoek tekende hij voor de verdiende gelijkmaker. Langeveen 1 drukte hierna direct door. Na een actie van Mart Leus aan de rechterflank zette hij de bal voor op Stef Waaijer. Een schitterende voorzet die werd binnengetikt.

Langeveen 1 rook de verdiende overwinning. Bij een hoge ingooi kwam de bal echter in de kluts bij een speler van Heracles die de bal in de linker kruising kopte. De goede wedstrijd eindigde hierdoor met een zure nasmaak in 2-2.

Volgende week staat de uitwedstrijd in Enschede op het programma tegen het Vosta van oud-trainer Gerard Timmers.

Reacties