Dynamo 1 speelt een topper op het thuishonk

Foto: Dynamo Tubbergen

Dat mogen we wel zeggen als de nummer 1 van de ranglijst – Dynamo 1 – tegen de nummer 4 – Springendal Set-Up’65 – speelt.

Ondanks dat het nog heel erg vroeg in het seizoen is, zijn beide teams uitstekend uit de startblokken gekomen. Het eerste team van Dynamo heeft alle wedstrijden nog gewonnen, Set-Up’65 ging alleen in de openingswedstrijd met 3-2 onderuit en wist de overige wedstrijden met veel overtuiging te winnen.

Er waren nog geen teams waar beide ploegen al tegen speelden en dus is er nog geen echt vergelijkingsmateriaal, maar naar de ranglijst kijkend had Dynamo 1 met Devoko, Tjoba en Zwolle de wat makkelijkere tegenstanders dan Set-Up’65, dat tot nu toe achtereenvolgens VCV, de Bevers en Sudosa tegenkwam. Daarom heeft Dynamo 1 dan waarschijnlijk ook 3 punten meer.

De kenners, die beide teams al wel aan het werk hebben gezien, concludeerden dat Set-Up’65 op dit moment een stukje verder is dan de balvirtuozen van Dynamo Tubbergen. Vooral op serverend en blokkerend gebied. Aan de Tubberger dames, die worden bijgestaan door speelster van de week Isa Tasche, de eer om het tegendeel te bewijzen.

Het belooft een mooi gevecht te worden in Tubbergen. De wedstrijd begint om 16.30 uur in de Tubberger sporthal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen