Jolly Jumpers 1 bekert een ronde verder

Danae Tijink

Dit weekend stond er een bekerwedstrijd voor het eerste team van Jolly Jumpers op het programma, met als tegenstander US uit Amsterdam.

Jolly Jumpers begon sterk aan de wedstrijd. Aanvallend werd er gezocht naar de fastbreak en verdedigend zat het goed dicht. Wat resulteerde in kwartstand van 20-10.

Tijdens het tweede kwart werd het spel van het eerste kwart voortgezet. Aanvallend werd er gezocht naar de goeie opties en verdedigend hadden de Jumpers het onder controle. Wissels kwamen sterk van de bank en de rebounds werden gepakt. Ruststand: 37-16.

Na de rust werd het spel van de Jumpers wat slordiger. Er werd meegegaan met het tempo van de tegenstanders, wat het spel niet ten goede kwam. Verdedigend zat het nog steeds goed dicht, waardoor de Amsterdammers ook moeilijk het net konden vinden. Dit leidde tot een kwartstand van 47-22.

In het vierde kwart werd het aanvallend weer wat beter aan de kant van de Jumpers. Er werd nog steeds goed verdedigd, waardoor de Jumpers de wedstrijd professioneel hebben uitgespeeld. Eindstand 65-34.

De volgende competitiewedstrijd is 28 oktober in Rijswijk tegen Lokomotief.