De Tukkers 1 en SC Enschede delen de punten

Net als vorig seizoen eindigde de wedstrijd tussen het eerste elftal van De Tukkers en Sportclub Enschede in een gelijkspel: 2-2.

In het eerste kwartier gebeurde er weinig voor beide doelen. Na 25 minuten kregen de gasten een penalty na een duwfout in het strafschopgebied van de Albergenaren. Spits Dave van der Molen schoot de bal strak in de linkeronderhoek: 0-1. Vlak daarna redde Sander Kemperink goed op een kopbal uit een corner. Ruben Hulshof werd voor eerst gevaarlijk voor het doel van Sportclub. Hij tikte de bal over de verdediger en schoot de bal de naast het doel.

De Enschedeërs kregen wederom uit een corner een grote mogelijkheid. De afvallende bal die op doel werd geschoten kon nog maar net van de lijn worden gehaald. Vlak voor de rust kwam De Tukkers op gelijke hoogte. Robin Schär zette Jelle Hulskotte alleen voor de keeper. Hulskotte schoot de bal keurig langs de doelman tegen het net: 1-1.

Sportclub had na de rust de eerste schotpoging. Dave van der Molen schoot in de korte hoek, maar doelman Kemperink kon redding brengen. Aan de andere kant had Ruben Hulshof nog een kans. Hij gleed echter uit en raakte de bal verkeerd.

Een paar minuten later kwam de thuisploeg op voorsprong. De scheids gaf goed voordeel na een overtreding op Hulshof. Joep Egberink ontving de bal en gaf een voorzet op Hulskotte. De spits van Albergenaren nam de bal goed aan op de borst en maakte zijn tweede van de middag: 2-1. De gasten uit Enschede gingen opportunistisch spelen en dus kwam er ook ruimte voor De Tukkers 1 om het duel te beslissen. Dat gebeurde niet, want vlak voor tijd schoot wederom Dave van der Molen de bal snoeihard in de bovenhoek en bracht de stand weer gelijk: 2-2.