Langeveen 1 onderuit tegen La Première

Op deze herfstachtige dag moest het eerste elftal van VV Langeveen op het eigen sportpark ’t Schröder aantreden tegen La Première.

Om 14.00 uur klonk het eerste fluitsignaal. De gasten uit Almelo kwamen al snel op een 0-1 voorsprong. Een voorzet viel bij de tweede paal bij het doel van Langeveen 1 en daar stond plotseling de rechtsbuiten helemaal vrij van La Première, die ‘m voor het intikken had.

Langeveen 1 probeerde zich te herpakken, maar kwam niet echt in het spel. De 0-2 kwam in de 30e minuut. De verdediging van de Langeveners werkte de bal niet goed weg waardoor een speler van La Première richting het doel kon lopen en schoot hem hard binnen. Langeveen 1 deed nog wel wat terug voor rust. Mart Leus kreeg de bal aan de rechterflank. Hij gaf hem hard voor op Rolf Snijders die koelbloedig bleef en hem rustig in de lange hoek schoot. Met een stand van 1-2 gingen de ploegen de rust in.

De tweede helft was net begonnen en Langeveen 1 keek al snel tegen een 1-3 achterstand aan door een goede aanval van de Almelose ploeg. Direct daarna wisten die gasten ook de 1-4 en de 1-5 binnen te schieten. De spanning was uit de wedstrijd en aan Langeveen 1 de zaak om deze wedstrijd snel te vergeten.

Volgende week speelt Langeveen 1 de uitwedstrijd tegen buurman Manderveen 1. De aftrap is om 14.00 uur in Manderveen.