Tubbergen krijgt een eigen shortgolfvereniging

Foto: Mark Mensink

Onlangs werd tijdens een bijeenkomst bij recreatiepark ’n Kaps in Tubbergen besloten om een vereniging te gaan oprichten voor het shortgolf dat een aantal fanatieke spelers op die locatie doen.

Hoewel de daadwerkelijke oprichting nog moet plaatsvinden bij VWZ Notarissen, is al met Gerald Koopman en Clemens Scholten Linde van het bedrijf Shortgolf Twente een aantal vaste uren per week afgesproken waarop de baan ter beschikking staat voor de leden. Momenteel is dat op maandag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur. Hiervan wordt door de meeste leden volop gebruikgemaakt. Na afloop is er meestal nog een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en door ’n Kaps beschikbaar gestelde hapjes. Ook wordt gewerkt aan een uitwisselingsprogramma met diverse zusterverenigingen in de regio.

Nieuwe leden zijn uiteraard zeer welkom. Wanneer iemand een keer nader kennis wilt maken met de golfsport, dan is diegene geheel vrijblijvend van harte welkom op eerder genoemde middagen. Voor aanmeldingen en/of meer informatie kan contact opgenomen worden met Roelof Reinds (tel. 06-53192902).

Het bestuur bestaat uit Theo Bloeme (voorzitter), Theo Kok (secretaris), Karin Koopman (penningmeester), Roelof Reinds (technische zaken) en Gerrit Hesselink (tweede secretaris). Hans Wolters heeft zich beschikbaar gesteld als technisch adviseur. De notaris zal de oprichtingsakte binnenkort laten passeren en daarmee krijgt de vereniging een officiële status.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen